INFORMATIE

JULLIE ROTS IN DE BRANDING!

DE WEDDINGPLANNER

Een getalenteerde weddingplanner is een cadeau dat je jezelf geeft...en vervolgens vraag je je af hoe je het ooit zonder een weddingplanner zou hebben gered!

Het regelen van je trouwerij is waarschijnlijk een van de grootste evenementen die je ooit zult regelen.
Je moet denken aan de uitnodigingen, kleding, locatie, papieren, entertainment, locatie en ga zo maar door….Vooral bij een grotere trouwerij zul je dit niet alleen aankunnen.

Maar wees gerust, je kunt altijd de hulp inroepen van een professionele ‘Wedding Planner’.

Hieronder een aantal symptomen die een weddingplanner kan verhelpen.

STRESS !!!

Laat de weddingplanner de zaken voor je regelen, zodat jullie je kunnen concentreren op de trouwerij zelf. (de leuke dingen)

ONZEKERHEID !!!

Voor jullie is het 'waarschijnlijk' de eerste keer dat jullie trouwen. Voor een weddingplanner is dit dagelijkse kost.

CHAOS !!!

Natuurlijk zal dit minder een probleem zijn nu www.trouwerijregelen.nl er is, maar als het echt teveel wordt kun je alles rustig aan een weddingplanner overlaten.

LAATSTE MOMENT - SYNDROOM !!!

Er zijn altijd mensen die alles tot het laatste moment laten (waarom vandaag doen wat ook morgen kan). Zit je nu 2 maanden voor de bruiloft en heb je nog niets geregeld, kan een weddingplanner ook uitkomst bieden.

GEBREK AAN CEREMONIEMEESTERS !!!

Het komt vaak voor dat die ene regelaar die jullie wilden strikken als ceremoniemeester hier toch geen tijd voor heeft. Sommige weddingplanners kun je ook inhuren om alleen op de trouwerij zelf alles in goede banen te leiden.