INFORMATIE

LAAT JULLIE MAGISCHE MOMENTEN VASTLEGGEN.

VIDEOGRAAF

We do not remember days.... we remember moments.

Steeds vaker laten mensen naast foto’s ook een video maken van hun bruiloft.
Met video heb je de mogelijkheid om echt de belangrijke momenten voor eeuwig vast te leggen met beweging en geluid. Ook voor video is het heel belangrijk wie je vraagt/inhuurt. Iedereen kan zich professionele ‘video-opnametechnicus’ noemen.

Hier alvast een aantal tips voor het uitzoeken van deze ‘video-opnametechnicus’:

BEKIJK PROMOFILM

Bekijk ook hier wat eerder werk of een promofilmpje om een indruk te krijgen van het werk en de stijl van de technicus. Als je niets kan bekijken is het misschien handig om verder te zoeken.

SCHAKEL EEN SPECIALIST IN

Neem iemand die veel ervaring heeft en het liefst gespecialiseerd is in bruiloften.

IDEEËN

Vertel iets over jezelf en jullie plannen en kijk en wat voor ideeën de technicus heeft voor jouw bruiloft. Het volstaat natuurlijk niet met een opname van de belangrijke momenten. Een video moet je zien als een film van je bruiloft.

DRAAIBOEK

Maak een paar weken voor de bruiloft een afspraak met de technicus om alles door te nemen. Maak een draaiboek waarin je de planning van de dag opneemt en de namen van belangrijke personen en gebeurtenissen.

EDITEN VAN DE VIDEO

Kijk of de video ook nog bewerkt wordt of dat de video gewoon 1 op 1 op een videotape/dvd gezet wordt. Een onbewerkte video is niet echt bruikbaar om later terug te kijken. Het is ook een vak apart om de video goed te bewerken.

SLIDESHOW

Een leuke aanvulling op de bruiloft video kun je doen door bijvoorbeeld een foto-slideshow van jullie jeugd toe te voegen tot het moment dat jullie gaan trouwen.

AFSPRAKEN OP PAPIER

Zet ook hier alle afspraken op papier vast en bepaal wat er in de prijs zit inbegrepen en wat niet.

WAT WORDT ER MET DE VIDEO GEDAAN ?

Blijft de video-opname eigendom van de video-opnametechnicus en wat gaat hij ermee doen ?