HOFLEVERANCIER

TROUW BUITENGEWOON

Trouw Buitengewoon | Marijke Kunkeler Trouwambtenaar en Ceremoniespreker

Natuurlijk moet jullie trouwdag perfect zijn, álles moet kloppen. Zéker jullie ceremonie – het hart van jullie Grote Dag. Dáár draait het om – het moment waarop jullie volmondig JA tegen elkaar zeggen, omringd door jullie liefste mensen.

Aangenaam: Marijke Kunkeler, zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Bevlogen trouw-vakvrouw – ik ga vól voor jullie en lever puur maatwerk: de ceremonie van jullie dromen. Uitgebreid neem ik de tijd om jullie te leren kennen. Vraag jullie het hemd van het lijf, luister naar jullie wensen en ideeën, denk mee, inspireer met mijn schatkist vol tips en ideeën. Zo geven we samen inhoud en vorm aan jullie ceremonie. 

Relaxt, super persoonlijk, interactief, intens, met humor, verrassing en een emotionele touch. Een onvergetelijk Feest van de Liefde, met jullie als stralend middelpunt. Willen jullie dat? Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres!

Voor vele bruidsparen heb ik de trouwceremonie van hun dromen al mogen waarmaken. De reviews in het Gastenboek op trouwbuitengewoon.nl spreken voor zich. Jullie trouwceremonie verzorg ik met veel liefde en plezier in het Nederlands, Engels, Duits of een combinatie van deze talen.

Stuur 'Marijke kunkeler van Trouw Buitengewoon' een bericht: