HOFLEVERANCIER

'YES I DO' - CATERING

Jullie droom trouwerij met 'Yes I Do' - catering

WELKOM BIJ 'YES I DO'-CATERING

Wat is het belangrijkste ingrediënt van een goed huwelijk? Dat is natuurlijk de Liefde! En wat is het geheime ingrediënt in de gerechten van ‘Yes I Do’? Goed geraden, ook de liefde. Jullie huwelijk en ‘Yes I Do’ zijn voor elkaar gemaakt. 

SPECIALITEITEN

Culinair bieden wij jullie alle vrijheid. Kies voor een menu op maat voor jullie huwelijksfeest. De volgende keukens behoren tot de mogelijkheden: Aziatisch, Chinees, Frans, Indisch, Italiaans, Japans, Mexicaans, Thaï, Spaans, gezond en desserts.

DE ALLERKLEINSTEN

Ons team weet ook perfect hoe ze de allerkleinsten op jullie huwelijksfeest culinair in de watten kunnen leggen.

DIEET EN ALLERGIE

Vertel ons over de allergieën en diëten die jouw genodigden dienen na te leven. Dan wordt er gezocht naar geschikte alternatieven of indien nodig een volledig aangepast menu voorzien.

DAAROM 'YES I DO'

‘Yes I Do’ – catering is sinds 2003 actief en heeft zijn keuken in Hilversum. Ons hele team draagt hygiëne in een hoog vaandel, volgen ze alle corona-richtlijnen zodat u er zeker van kunt zijn dat alle gasten in goede handen bij ons zijn.

‘Yes I Do’ – catering stelt voortdurend de hoogste eisen aan zichzelf en behoort daarom bij de top cateraars. De vele samenwerkingen met gerenommeerde chefs maken dat ze steeds innovatief uit de hoek komen.

Stuur 'Yes I Do' een bericht:
    [recaptcha]