INFORMATIE

NA DE BRUILOFT EVEN SAMEN TOT RUST KOMEN EN TIJD VOOR ELKAAR.

DE HUWELIJKSREIS

Happiness consists of living each day as if it were the first day of your honeymoon and the last day of your vacation.

Na alle spanning en een schitterend feest is eindelijk de tijd van relaxen aangebroken:  De huwelijksreis
Vaak gaat deze naar de meest exotische en romantische oorden zoals Afrika, Australië, Azië, Canada, Caribbean of Europa.

Een wat simpelere huwelijksreis kan echter ook een aangename verlenging van het huwelijksbootje zijn. Voor de wat verdere bestemmingen kan een all-in resort met daarbij een privé-strand een uitkomst zijn, zeker ook, omdat zaken als de maaltijden e.d. daar reeds geregeld zijn.

Een paar praktische tips:

MEISJESNAAM

Voor de nieuwe bruid: blijf je meisjesnaam gebruiken! Op deze naam is de reis geboekt en zo kunnen er geen problemen ontstaan rond tickets en accommodatie.

TIJD MET ELKAAR

Zorg dat jullie tijdens het verblijf voldoende tijd hebben voor elkaar. Met name bij reizen met veel bezienswaardigheden of met een actief (sport)programma wil hier nog wel weinig voor overblijven.

LEUK VOOR JULLIE ALLEBEI

Bepaal eerst wat voor soort huwelijksreis jullie beiden leuk vinden. (Wordt het een culturele reis, strandvakantie of gewoon uit in eigen land)

BOEK RUIM VAN TEVOREN

Een last minute is perfect als je geld wilt besparen, maar is vaak geen goed idee voor een huwelijksreis, de keuze van bestemming wordt hierdoor vaak erg beperkt en de kans bestaat dat je op een minder gewenste bestemming uitkomt.

VACCINATIES

Informeer minimaal zes weken voor je vertrek bij je huisarts, de GGD of een vaccinatiecentrum of, en zo ja welke vaccinaties nodig zijn.

SPECIAAL BRUIDSARRANGEMENT

Er zijn verschillende bedrijven die complete huwelijksreizen aanbieden met daarin speciale bruidsarrangementen.