INFORMATIE

JULLIE STAAN ER MOOI OP!

FOTOGRAAF

Only photograph what you love !

Jullie bruiloft wil je natuurlijk vastleggen op foto en misschien zelfs op een video.
Dit kun je natuurlijk door een familielid of kennis laten doen, maar houd er rekening mee dat dit dé manier is om jullie perfecte trouwdag voor eeuwig vast te leggen.
Foto’s geven een goede indruk van de dag, een video zorgt dat je de speciale momenten steeds weer opnieuw kunt beleven, incl. alle emoties.

Voor het uitzoeken van een professionele fotograaf kunnen we een aantal tips meegegeven:

ERVARINGEN EN LAAT WAT ZIEN

Vraag altijd om een eerder gemaakte trouwreportage of probeer contact te krijgen met eerdere klanten van de fotograaf en vraag naar hun ervaringen. Als de fotograaf niets wil laten zien of je geen indruk kan geven moet je je afvragen of dit de juiste fotograaf is voor jullie dag.

COMPLEET VERSLAG

Vraag de fotograaf naar zijn ideeën over een concept voor jullie trouwdag. Behalve de standaard foto’s is het natuurlijk belangrijk dat de fotograaf een compleet verslag maakt van jullie dag.

WIE KOMT ER ?

Zorg ook dat je weet wie je boekt. Komt de eigenaar zelf de foto’s maken of stuurt hij een medewerker?

VERHINDERD ?

Wat gebeurt er als de fotograaf verhinderd is of plotseling ziek wordt, is hier iets voor geregeld?

INCLUSIEF OF EXCLUSIEF ?

Zet alle afspraken op papier en vermeld hierbij ook wat er in de prijs inbegrepen is en wat niet. Zo voorkom je achteraf torenhoge prijzen van een fotograaf. Totdat er betaald is blijft de fotograaf eigenaar van jullie fotomateriaal.