INFORMATIE

ZIE ERUIT ALS JEZELF, MAAR DAN WEL OP JE ALLERMOOIST.

BRUIDSVERZORGING

Op de mooiste dag van je leven wil jij er natuurlijk stralend uitzien !

Op de mooiste dag van je leven moet je er perfect uit zien.

Op de grote dag zelf wordt er nog vaak uren aandacht besteed aan het verkrijgen van de perfecte look.

Natuurlijk het bruidskapsel. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen dat perfect past bij de stijl van je japon. Het dragen van bloemen in je haar (al dan niet zijden) kan heel verfrissend werken. Heb je kort haar, en wil je lang, dan zijn haarextensies een mogelijkheid. Ook het dragen van een klein kroontje, een tiara of diadeem geeft je een een koninklijke uitstraling.

Het nemen van een proefkapsel is een goede manier om van te voren het gewenste resultaat uit te proberen.

Bruidsmake-up vereist een speciale techniek. Je hebt geen tijd om het ‘tussendoor’ bij te werken. Het is belangrijk dat het de hele dag en de (huwelijks)nacht perfect blijft. Kies hiervoor een gespecialiseerd bedrijf om er zeker van te zijn dat dit gebeurt.

Om vast te stellen welke kleuren aan te raden zijn voor je make-up en voor je kapsel kun je bij een aantal bedrijven kleuradvies opvragen. Hier kom je b.v. te weten welke kleuren mooi staan in combinatie met b.v. je ogen. Dankzij een persoonlijk kleurenpalet-advies kun je de bruidsjurk, je kapsel, de make-up en de accessoires perfect op elkaar afstemmen.

Voor de verdere lichaamsverzorging zijn er speciale beauty-arrangementen, waar je naast gezichtsbehandelingen en alle voorkomende verzorgingen ook soms een sauna of een zonnebank hebt waar je tevens een heerlijke ontspannende massage kunt krijgen.

Een deel van het bovenstaande verhaal kan natuurlijk ook voor de bruidegom gelden!!!!