INFORMATIE

ZEG 'I DO' IN STIJL!

BRUIDSKLEDING

Het is jullie dag en op deze dag staan jullie in het middelpunt van de belangstelling, dus de bruidskleding is heel belangrijk.

Je gaat trouwen en moet er goed uitzien. Van oudsher is de bruiloft een gelegenheid waar stijlvolle kleding wordt gedragen. Tegenwoordig is echter veel meer mogelijk en misstaat het niet je trouwkleding te gebruiken om je persoonlijkheid te benadrukken.

Waar moet je op letten:

AFVALLEN OF AANKOMEN

Bij het passen van de jurk is het wijs er rekening mee te houden dat je de laatste periode nog kan afvallen. (of aankomen!)

MIX AND MATCH

Als je voor wit kiest, kies het juiste 'wit' voor je jurk, het zou mooi zijn als je jurk zou matchen bij je huidskleur.

CASUAL STYLE ?

Het kan heel verfrissend zijn om een wat meer 'casual style' te kiezen, maar draag niet meer 'casual' dan je gasten.

DE JUISTE KLEUREN

Bij de keuze van je bruidskleding is het raadzaam rekening te houden met een eventueel gekozen kleurenschema voor jullie bruiloft.

KLEDING DIE BIJ JE PAST

Zorg dat de kleding die je uitkiest bij jullie past en dat jullie je er lekker bij voelen.

JUWELEN EN SIERADEN

Bij het uitzoeken van juwelen en sieraden is het raadzaam ervoor te zorgen dat je keuze de aandacht niet van je jurk afneemt, maar juist de jurk accentueert.

BIJPASSENDE LINGERIE

Denk ook aan bijpassende lingerie (ook in het kader van de huwelijksnacht) en ondergoed voor je toekomstige man, maar zorg dat het altijd comfortabel blijft.

EERLIJKE MENING

Neem bij het uitzoeken van kleding altijd mensen mee waarvan je weet dat ze 'eerlijk' hun mening geven wanneer iets je wel of niet staat.

VERTROUW JE GEVOEL

Als je bij het eerste contact in een winkel de indruk hebt dat je niet serieus genomen wordt of je voelt je niet op je gemak, ga dan gerust weg een zoek een andere bruidswinkel.

BRUIDSKLEDING HUREN ?

Bepaal voor jezelf of het huren van bruidskleding misschien een optie is.