OVER ONS WIE GAAT BINNENKORT TROUWEN TROUWADVIES ADVERTEREN VOOR DE TROUWDAG
DE TROUWDATUM
DE UITNODIGING
ONDERTROUW
12 TOT 6 MAANDEN
6 TOT 3 MAANDEN
3 TOT 1 MAAND
1 MAAND TOT 1 DAG


 DE TROUWDAG
HET BURGELIJK HUWELIJK
HET KERKELIJK HUWELIJK
BRUIDSKLEDING
BRUIDSVERZORGING
FEESTLOCATIE
ENTERTAINMENT
VERVOER
CATERING
CEREMONIEMEESTER
FOTO/VIDEO
TROUWEN
  IN HET BUITENLAND

WEDDINGPLANNER
RINGEN
BRUIDSTAART
BRUIDSBOEKET
DE HUWELIJKSREIS
BEDANKJES

Het regelen van je trouwerij is waarschijnlijk een van de grootste evenementen die je ooit zult regelen.
Je moet denken aan de uitnodigingen, kleding, locatie, papieren, entertainment, locatie en ga zo maar door....Vooral bij een grotere trouwerij zul je dit niet alleen aankunnen.

Maar wees gerust, je kunt altijd de hulp inroepen van een professionele 'Wedding Planner'.

Hieronder een aantal symtomen die een Wedding Planner kan verhelpen.

  • Stress!!! Laat de wedding planner de zaken voor je regelen, zodat jullie je kunnen concentreren op de trouwerij zelf. (de leuke dingen)
  • Onzekerheid!!! Voor jullie is het 'waarschijnlijk' de eerste keer dat jullie trouwen. Voor een Wedding Planner is dit dagelijkse kost.
  • Chaos!!! Natuurlijk zal dit minder een probleem zijn nu www.trouwerijregelen.nl er is, maar als het echt teveel wordt kun je alles rustig aan een Wedding Planner overlaten.
  • Laatste moment - Syndroom!!! Er zijn altijd mensen die alles tot het laatste moment laten (waarom vandaag doen wat ook morgen kan). Zit je nu 2 maanden voor de bruiloft en heb je nog niets geregeld, kan een Wedding Planner ook uitkomst bieden.
  • Gebrek aan Ceremoniemeesters!!! Het komt vaak voor dat die ene regelaar die jullie wilden strikken als Ceremoniemeester hier toch geen tijd voor heeft. Sommige Wedding Planners kun je ook inhuren om alleen op de trouwerij zelf alles in goede banen te leiden.Kijk op ons trouwadvies voor hulp bij het vinden van een passende Wedding Planner. Zo kun je een afspraak maken voor een orientatiegesprek om je plannen door te spreken.
Suggesties   |  Contact
© 2013/2014 Trouwerijregelen.nl