OVER ONS WIE GAAT BINNENKORT TROUWEN TROUWADVIES ADVERTEREN VOOR DE TROUWDAG
DE TROUWDATUM
DE UITNODIGING
ONDERTROUW
12 TOT 6 MAANDEN
6 TOT 3 MAANDEN
3 TOT 1 MAAND
1 MAAND TOT 1 DAG


 DE TROUWDAG
HET BURGELIJK HUWELIJK
HET KERKELIJK HUWELIJK
BRUIDSKLEDING
BRUIDSVERZORGING
FEESTLOCATIE
ENTERTAINMENT
VERVOER
CATERING
CEREMONIEMEESTER
FOTO/VIDEO
TROUWEN
  IN HET BUITENLAND

WEDDINGPLANNER
RINGEN
BRUIDSTAART
BRUIDSBOEKET
DE HUWELIJKSREIS
BEDANKJES

Op de mooiste dag van je leven moet je er perfect uit zien.

Op de grote dag zelf word er nog vaak uren aandacht besteed aan het verkrijgen van de perfecte look.

Natuurlijk het bruidskapsel. Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend haarresultaat te komen dat perfect past bij de stijl van je japon. Het dragen van bloemen in je haar (al dan niet zijden) kan heel verfrissend werken. Heb je kort haar, en wil je lang, dan zijn haarextensies een mogelijkheid. Ook het dragen van een klein kroontje, de tiara of diadeem geeft je een een koninklijke uitstraling.

Het nemen van een proefkapsel is een goede manier om van te voren het gewenste resultaat uit te proberen.

Bruidsmake-up vereist een speciale techniek. Je hebt geen tijd om het 'tussendoor' bij te werken. Het is belangrijk dat het de hele dag en de (huwelijks)nacht perfect blijft. Kies hiervoor een gespecialiseerd bedrijf om er zeker van te zijn dat dit gebeurt.

Om vast te stellen welke kleuren aan te raden zijn voor je make-up en voor je kapsel kun je bij een aantal bedrijven kleuradvies opvragen. Hier kom je b.v. te weten welke kleuren mooi in combinatie met b.v. je ogen staan. Dankzij een persoonlijk kleurenpalet-advies kun je de bruidjurk, je kapsel, de make-up en de accessoires perfect op elkaar af stemmen.

Voor de verdere lichaamsverzorging zijn er speciale beauty-arrangementen, waar je naast gezichtsbehandelingen en alle voorkomende verzorgingen ook soms een sauna of een zonnebank hebt waar je tevens een heerlijke ontspannende massage kunt krijgen.

Een deel van het bovenstaande verhaal kan natuurlijk ook voor de bruidegom gelden!!!!
Suggesties   |  Contact
© 2013/2014 Trouwerijregelen.nl